Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
10 feb
Søknadsfristen for gaver til drift i 2024 er nå over, men prosjektgaver kan du søke hele året.

Kjell Baug ny daglig leder fra 1. januar 2021

Sparebankstiftelsen har ansatt Kjell Baug som ny daglig leder. Baug tiltrer stillingen fra nyttår når Runar Krokvik går av med pensjon. (Foto: Audun Haugen)

Kjell Karstein Baug (55) er tilsatt som ny daglig leder i Sparebankstiftelsen Ringerike. Baug er i dag viseadministrerende direktør i Ringerikskraft og tiltrer stillingen ved nyttårsskiftet når Runar Krokvik går av med pensjon etter å ha vært daglig leder de siste 6 årene.

Vi er glade for at Kjell har takket ja til stillingen, sier styreleder Tor Eid. Det var 35 søkere til stillingen, og styret har hatt en krevende jobb  med å vurdere gode kandidater. Styret har lagt vekt på hans brede erfaring fra kapitalforvaltning, god kunnskap om vår region og et stort lokalt kontaktnett. Kjell har et brennende engasjement for utvikling av Ringerikssamfunnet og erfaring fra frivillig foreningsliv. I tillegg har han utstrakt erfaring fra styrearbeid, blant annet fra Sparebank1 Ringerike Hadeland og fra sparebankstiftelsen som han fra nyttår skal være daglig leder for.