Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
10 feb
Søknadsfristen for gaver til drift i 2024 er nå over, men prosjektgaver kan du søke hele året.

Lavvoåpning på Sundvollen

Etter flere utsettelser på grunn av koronapandemien, kunne endelig Eelkje og Thomas åpne lavvo på Sundvollstranda!

Lavvoåpning på Sundvollen

Eelkje Alkemade, leder for Hole Frivilligsentral, og Thomas Lovasz, daglig leder for Hole Arbeidssenter, kunne endelig invitere til åpningsfest 24. mai.

Eelkje og Thomas ønsket å lage en samlingsplass for innbyggerne i Hole, og tanken var å sette opp en enkel lavvo på Sundvollstranda. Sparebank 1-stiftelsen Ringerike ga prosjektet en gave på 50 000 kroner. Etterhvert som arbeidet ble satt i gang var det flere som gjerne ville bidra til å realisere prosjektet.

Glassdør og vinduer, pipe, pizzaovn, stålforsterkere i taket og vedovn er gitt i gave, og lavvoen kan derfor brukes aktivt både sommer og vinter!

Knut Grande, primus motor for en rekke frivillige prosjekter i Hole, og dagens snorklipper, Hole-ordfører Syver Leivestad.

Lavvoen har mange sitteplasser, og benkene er laget av brukerne på Hole Arbeidssenter. Er de ikke fine?

De lokale barnehagene var selvsagt invitert til åpningen, og tilbakemeldingene var utelukkende positive - fra både liten og stor. Det var ingen tvil om at et sted som dette hadde stått på ønskelisten lenge!

Vi gratulerer Hole Frivilligsentral, Hole Arbeidssenter og alle innbyggerne i Hole med en utrolig flott samlingsplass :-)