Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
10 feb
Søknadsfristen for gaver til drift i 2024 er nå over, men prosjektgaver kan du søke hele året.

Nils Henrik Wærstad er nytt styremedlem

Nils Henrik Wærstad er nok mest kjent som en del av duoen Nils og Ronny, gjennom serier og filmer som Walkabout, Handlingens menn og Gutter på randen. Flere av produksjonene har fått internasjonal oppmerksomhet, og duoen har vært nominert til flere priser.

Wærstads engasjement for sårbare samfunnsgrupper, og arbeid mot utenforskap, gir han både kunnskap og innsikt som vil bli svært nyttig for stiftelsens arbeid i fremtiden.

– Vi er veldig fornøyde med å få Nils med på laget! Hans erfaring og kompetanse er et godt kompliment til de ressursene som allerede finnes i styret, sier Peter Bekkestad, leder av generalforsamlingen.

I tillegg til en spennende og allsidig arbeidserfaring har han hatt flere verv i frivillige organisasjoner lokalt og nasjonalt. Wærstad har blant annet vært styremedlem i Løypelaget Holeværingen, Voksenopplæringsrådet, Rusmiddelutvalget, samt hovedtillitsmann for soldater og elever i Sør-Norge. Han har også vært engasjert lokalpolitikken, både som kommunestyrerepresentant og utvalgsmedlem i plan – og miljøstyret i Hole kommune.

Wærstad ser frem til å bidra i Sparebank 1-stiftelsen Ringerike, de neste årene:

– Uten Sparebank 1-stiftelsen Ringerike hadde distriktet vårt sett annerledes ut. Gjennom denne har utallige drømmer blitt realisert, og frivilligheten har hatt en «motor» i stiftelsen som har gjort at den kan påvirke folks liv på en særdeles positiv måte. Det å få lov å ta del i dette arbeidet ser jeg frem til, og jeg er svært takknemlig for å ha blitt gitt denne muligheten, sier Wærstad i en kommentar.